dijous, 20 de setembre de 2012

Presentació

L'equip de l'Institut INS Jaume I de Salou comença amb la preparació d'aquest nou bloc, on explicarem dia a dia com avança la fabricació del robot LEGO amb la finalitat de participar a la competició de la First Lego League.A continuació, farem una petita presentació de cada membre del grup:-Em dic Marc Bonilla, tinc 15 anys, em considero una persona responsable i treballadora. He escollit l’optativa de tecnologia perquè des de petit sempre m’ha agradat tot allò relacionat amb la tecnologia, la informàtica i el motor.-Em dic Catalin Salvan, vaig a 4t d’ESO i m’agrada molt la tecnologia. Des de petit sé fer anar un ordinador. Cada dia m'hi estic una mica. M’agrada molt. En aquest projecte voldria poder participar en la programació del robot.-Jo sóc Marc Carreras, un alumne de l'Institut Jaume I de Salou i considero que sóc molt simpàtic i amable. He escollit l’optativa de Tecnologia perquè m'agrada l'electrònica i tot el que està relacionat. imageshackdroid


-Jo sóc Pablo Paradinas i tinc 15 anys. Estudio 4t d'ESO a l'Institut Jaume I Salou  i considero que sóc amable i responsable. L'assignatura que més m’agrada és tecnologia, i vull estudiar alguna cosa relacionada amb la tecnologia.


 imageshackdroid

-Hola, em dic Almudena Crespo i tinc quinze anys. M'agrada molt jugar a Vòlei i la música. Em considero una noia molt alegre i simpàtica, però de vegades, molt mal humorada. M'agrada molt la informàtica, la tecnologia i l'aeronàutica. -Hola, em dic Helena Coronado i tinc 14 anys. Actualment faig 4t d’ESO a l’institut Jaume I. Crec que sóc una persona bastant responsable, simpàtica i amable. M’agradaria estudiar alguna enginyeria; per això he triat la tecnologia com a optativa.-Hola, sóc Iñigo Salguero i tinc 15 anys. Em considero una persona treballadora, responsable i amable amb  els altres. M’agrada la natació, la informàtica i la tecnologia.
Des de petit que vull fer alguna  cosa relacionada amb l’àmbit de la tecnologia.  


imageshackdroid

-Em dic Roger Setó i tinc 15 anys. Visc a Salou, juntament amb tota la meva família. M’agrada molt la tecnologia i les matemàtiques, en especial el muntatge i programació.
-Hola, em dic David Munteanu, tinc 15 anys i vaig a 4t d'ESO. M'he apuntat a aquesta optativa ja que estic interessat en aquest tema de la robòtica i el de la tecnologia. 
 


Em dic Caijun Wang tinc 15 anys, vaig néixer a la Xina, ara estic estudiant a l'institut Jaume I.
M’agrada molt la part de tecnologia, i també la Robòtica 


Hola, el meu nom és Kirill Chepukhin i m’agrada molt la informàtica, jugo a futbol. L'Educació Física és la meva assignatura preferida.
Sóc l'Eduard Secanell visc a Salou i estudio 4t d'ESO. M'agraden els mecanismes i les estructures però sobretot la mecànica. Sempre  m'ha agradat muntar i desmuntar objectes diversos.

http://img231.imageshack.us/img231/196/20121005134809.jpg


Hola, em dic Pau Reverter tinc 14 anys i vaig néixer a Tarragona, i visc a Salou. M’agrada molt l’informàtica i la tecnologia. També m’agraden molt els esports, m’agrada escoltar música i soc del barça.


Em dic Ibrahim, soc de Bulgària. M’agrada molt l’informàtica i la tecnologia. Soc molt actiu i treballador.